|
|
#1 |
|
Üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
merhaba arkadaslar ben zafer hakkariden katılıyorum 19 yasındayım site adminliği ve moderatörlüğü yapmaya cok meraklıyım.bana ait bir sitemin olmasını istiyorum ama yapamıyorum.ondan böle güzel bir sitede olmak istiyorum.lise son örencisiyim.inşallah üniversite hayatıda yasarım.biz ailede 7 kişiyiz.5 kardeşiz hepimiz zehir gibi çalışkanız......
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aramıza hoş geldin Zafer hayırlı paylaşımlar dilerim umarım hayatta her istediğini gerçekleştirirsin...
Gerçekten hoşlandığı için ilgi gösteren kızla, hoşlanmadığı halde, etkileyip egosunu tatmin etmeye çalışan psikopat kızı ayırt edebilmek lazım. Hoşlanıp da kendini ağırdan satmak için zorluk çıkaran kızla, hoşlanmadığı için zorluk çıkaran kızı iyi ayırt edebilmek lazım. Ama o kadar gizem saplatısı içindeler, iletişime o kadar kapalılar ki bi halt anlayamıyosun.Zorluk çıkardığı zaman daha değerli olacağı öğretilmiş annleri tarafından. Birinden hoşlanmak erkek için kabus yani. Allah kahretsin işte insan aşık olunca bunların hiçbirini göremiyor..!!! |
|
|
|
|
![]() |
| Tags: helllooooooo |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| herkese, merhaba |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |